CINE NURIA

3 de setembre 2021

19:00h

Leo Rey i Fernando Herrero presenten el seu últim EP: 'Año Luz'. Submergits, encara més, en els sons vitalistes que ja predominaven en els seus anteriors treballs, 'Año Luz' vol quantificar la llum i la cruesa de les relacions humanes amb ritmes pop en totes i cadascuna de les seves variants. Sota la producció de Carlos René, Cine Nuria segueix buscant la inspiració al cel i el mar Mediterrani amb el fil conductor d’un equip guanyador: guitarres comercials i melodies vocals fàcils de cantar.

 

Han aconseguit una col·lecció de cançons boniques on ensenyen una sèrie d’arranjaments i recursos creatius gràcies al treball conjunt amb el productor. La llum de la música deixa com a llargues ombres unes lletres incòmodes centrades en la pèrdua d’un mateix o d’éssers estimats.

PAU VALLVÉ

3 de setembre 2021

21:30h

Pau Vallvé torna per presentar 'La vida és ara', un disc que ha compost, mesclat i produït ell sol durant el confinament. Les cançons, lluny de ser tristes i fosques, parlen d'algú que finalment ha arribat a ser feliç, aconseguint deslligar-se de tots els tics que l'encallaven. Aquest és un disc sense crits ni drames, que canta a cau d'orella que la vida és ara. Un disc important, un canvi d'etapa.

 

Seguint amb la línia del disc, que deixa fora el rock i les bateries, en directe trobarem a un Pau Vallvé multiinstrumentista que tocarà ritmes, els gravarà en directe i per sobre tocarà la guitarra i cantarà. Al seu costat trobarem a Darío Vuelta, un altre multiinstrumentista que s'encarregarà de fer sonar el baix, teclats, samplers i fins i tot disparar les llums del concert. Serà un concert on a més de presentar les cançons de l'últim disc, repassaran i versionaran èxits anteriors.

LIA SAMPAI

4 de setembre 2021

19:00h

La cantautora Lia Sampai acompanyada del guitarrista i arranjador Adrià Pagès presenten 'Amagatalls de llum'. Des de la senzillesa i la complicitat construeixen relats que abracen el món personal i el social, tot davallant en els racons més íntims i fràgils. Per fer-ho, incorporen a la veu i la guitarra –ambdues centrals– altres instruments de corda i guitarres elèctriques, ampliant la seva sonoritat per aconseguir una expressivitat precisa que enalteix cada paraula.

 

Lia Sampai puja a l’escenari per primera vegada l’estiu de 2017, rebent el segon premi al Concurs de Cantautors de Ferreries. El 2018 comença a treballar amb el guitarrista i compositor Adrià Pagès (Barcelona, 1995) i junts publiquen "La fada ignorant" (2019). Amb el llançament d’aquest primer treball emprenen una gira de presentació que els porta a escenaris i concursos com el Festival Barnasants, el Jambo Street Music, el Concurs Delayta’ns de Premià de Mar (primer premi) o el Certamen Nacional de Joves Cantautors d’Elx (primer premi).

MARIA DEL MAR BONET

4 de setembre 2021

21:30h

Amb més de cinquanta anys als escenaris, la cantautora mallorquina ens presenta un àlbum que esdevé testimoni de la seva complicitat amb el guitarrista Borja Penalba, amb qui ja fa temps que, quan els calendaris els ho permeten, comparteixen escenaris.

 

Concert a concert han anat teixint complicitats musicals, i la progressió artística de la seva col·laboració ha estat imparable. Des dels inicis de la seva carrera, Maria del Mar Bonet no ha deixat mai de cantar al País Valencià. L'any 1970 ja actuava al Micalet i és en aquest mateix teatre on cinquanta anys després i amb Borja Penalba, han enregistrat, en temps de pandèmia, demostrant que la cultura és segura, cançons noves i composicions inèdites, revisant peces imprescindibles del cançoner de la mallorquina. Acompanyats del percussionista Antonio Sánchez, ara ens presenten una proposta compenetrada, esplèndida i singular.

GESSAMÍ BOADA

5 de setembre 2021

19:00h

'On començo jo' és el títol del segon àlbum de la cantautora mataronina Gessamí Boada, una de les veus femenines de més qualitat del panorama musical català. En aquest treball, s'allunya del jazz i fa un canvi a nivell de producció tot mantenint l'essència de cantautora que la caracteritza. Com a “White Flowers” (2018), ha fet tàndem amb el pianista i productor Kquimi Saigi i junts, han co-produït les cançons durant mesos per trobar una nova estètica musical pròpia experimentant amb noves sonoritats del pop, de l'electrònica i de l'indie.

 

Gessamí Boada segueix jugant amb els tres idiomes que li son propers: català, castellà i anglès, buscant obrir mercat també fora de Catalunya. Les seves lletres parlen de canvis, de l'emergència climàtica, de l'empatia i de connectar-se amb un mateix per ser capaç de connectar amb l'altre. 'On començo jo' busca no deixar indiferent a ningú, tot defensant l'emoció i la veritat personal com a punt de partida i explorant diferents mons musicals.

TXELL SUST, PEP POBLET I NITO FIGUERES

5 de setembre 2021

21:30h

Txell Sust, cantant mataronina amb un repertori que inclou diferents estils com el pop i el jazz, popularment coneguda per acompanyar a Alejandro Sanz en les seves produccions, ha format part de La Vella Dixieland, August Tharrats Trio, entre d'altres.

 

Ara ens presenta, acompanyada de Pep Poblet i Nito Figueres, l'espectacle #enCantants on versionaran cançons que tots tenim associades a veus masculines però interpretades des d'un prisma femení. Cançons d'autors i artistes com Billie Joel, Queen, Gossos, Michael Jackson, Pau Riba, Stevie Wonder, Blaumut, Eric Clapton i Supertramp entre d'altres seran protagonistes, totes elles amb el segell i la impremta personal que li donen aquest trio de músics, tots ells consolidats i amb una llarga trajectòria musical.

FP_xxss_facebook_edited.jpg
FP_xxss_avatar.png