top of page
pinzellada2-01.png
PF23-logo.png
PF23-dates.png
Pau Brugada_low.jpg

PAU BRUGADA

31 d'agost 2023

19:00h

Presenta el seu últim disc "En blanc" on, a través d’un equilibri subtil entre la cançó d’autor i la música urbana, dibuixa diferents paisatges on es trenquen dinàmiques per arribar a llocs inesperats. Pau Brugada desplega amb llibertat les seves múltiples cares i es val del rap com a llengua materna i l’abraça amb la seva faceta més musical com a cantant i guitarrista. A “En Blanc”, Pau Brugada.

 

Pau Brugada - veu, guitarra i electrònica.

Oriol Pujolràs - bateria, cors i electrònica.

_edited.jpg

FLAMENGRASS

31 d'agost 2023

20:00h

FlamenGrass neix de l'apropament entre el bluegrass, el flamenco i les músiques d'arrel de la península ibèrica. Un projecte que neix de la mà de Lluís Gómez, un dels banjistes més destacats de l'escena europea i autor de llibres per a la prestigiosa editorial nord-americana Mel Bay, Carol Durán, violí i veu de formacions de músiques d'arrel, rumba i flamenco (La Carrau, Sabor de Gràcia, Les Violines i ha realitzat diverses gires internacionals amb Las Migas) iMaribel Rivero, contrabaix i veu de diverses formacions relacionades amb la música d'arrel (Barcelona Bluegrass Band, Les Violines i ha tocat amb Tony Trischka, Bill Keith i Scott Law entre d’altres).

 

Lluís Gómez-banjo.

Carol Duran-veu violí.

Maribel Rivero-veu i contrabaix.

CELESTE ALIAS_Foto TXUS GARCIA.jpeg

CELESTE ALÍAS

31 d'agost 2023

21:30h

Presenta l'espectacle "Tranquila. Celeste canta Chavela", un cant de llibertat, d'amor i de vida, una festa pels difunts, una celebració de la vida i de la mort d'una figura cabdal dins del món de la música popular, la cantant mexicana Chavela Vargas, un gran personatge, autèntica pionera de l'univers LGTBI. Celeste Alías hi posa la cara, la veu i el nom en aquesta celebració, explorant noves sonoritats.

 

Celeste Alías - veu.

Santi Careta - guitarra.

Oriol Roca - bateria.

Arnau Obiols 9_foto Pep Camps_low.jpg

ARNAU OBIOLS

1 de setembre 2023

19:00h

Presenta el seu últim treball "Mont Cau", Premi Enderrock de la crítica a millor disc de folk del 2022. Un àlbum amb la veu i la bateria com a protagonistes, però també amb l'electrònica, les gravacions de camp i d'altres instruments com el flabiol i la guitarra. Arnau Obiols ha elaborat un repertori basat en músiques i lletres pròpies però també agafant alguns textos i reflexions d'autors contemporanis.

 

Arnau Obiols - veu, bateria i electrònica.

NEUS BORRELL I MIQUEL JOAN.png

NEUS BORRELL I MIQUEL JOAN

1 de setembre 2023

20:00h

Publica el seu primer disc, "Tot Dorm" (Coopula, 2019) amb el guitarrista Miquel Joan l’any 2019, aquest primer treball obre una manera de compondre a duet i es centra en buscar en la poesia una font d’interpretació i creació musical. Amb la publicació d'aquest àlbum, Neus Borrell porta a terme un primer projecte musical que incloïa des de cants tradicionals fins a poemes musicats d'Anna Dodas, Jacint Verdaguer i Perejaume

Neus Borrell - veu.

Miquel Joan - guitarra.

I21 Albert_003_v1-low.jpg

ALBERT PLA

1 de setembre 2023

21:30h

Músic, cantant, actor, escriptor, pallasso, bufó... En aquesta ocasió puja a l'escenari sol, en estat pur, amb aquesta força que té per teatralitzar les cançons i aconseguir un espectacle d'una poètica inusual, devastadora i electritzant. Cançons que expliquen històries tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents,

delicades i brutals, crues i surreals en les quals el botxí és també víctima, la calma es transforma en tempesta, la comèdia conviu amb la tragèdia i la serenitat desemboca a la disbauxa.

 

Albert Pla - veu i instruments.

DSC05048_low.jpg

MAR GRIMALT

2 de setembre 2023

19:00h

Presenta el disc "Espurnes i coralls" fruit del premi del Concurs Sons de la Mediterrània 2021. Les seves melodies càlides i la seva veu embolcallant, de manera experimental, s’entremesclen amb els sons de la fàbrica de vibrats i pretensats de la seva família. És així com la veu de la mallorquina es troba atrapada entre sons de màquines.

 

Mar Grimalt - veu, guitarra, teclat.

Ada Elionor - veu, SPD, sintetitzadors.

IMG_0236.jpg

MIREIA VILASECA

2 de setembre 2023

20:00h

El passat novembre, va sortir el seu primer àlbum. És un disc que compta amb onze pistes. i s'anomena “Des de Dins”. És un àlbum que ha composat des de sentiments molt profunds. Totes les cançons són el pas per moments reals i que gracies a poder expressar aquestes emocions, les coses s’han anat fent més fàcils.

Aquest disc s’ha fet i produït de la mà d’en Nil Canals, al seu estudi a Barcelona i ha pogut comptar amb altres músics per tal de gravar els diferents instruments.

Mireia Vilaseca - veu.

Pol Batlle y Rita Payés foto DUNA VALLÉS.jpeg

POL BATLLE & RITA PAYÉS

2 de setembre 2023

21:30h

Pol Batlle, juntament amb Rita Payés, presenten en directe "Salt Mortal", el disc que ha estat produït pel reconegut Juan Berbín i que destaca com una autèntica joia poètica, màgica i enèrgica de la música independent contemporània. Aquests temes, en els quals l'artista s'expressa en català, castellà i anglès, emanen una bellesa i una sensibilitat que resulten quasi doloroses.

 

Pol Batlle - veu i guitarra elèctrica.

Rita Payés - veu, trombó i electrònica.

Kquimi Saigi - teclats.

Oscar Garrofé - baix.

bottom of page