top of page
Onada tallada_H.png
PROMO.jpg

ALBA CARETA I HENRIO

28 d'agost 2024

20:00h

La trompetista i cantant de jazz Alba Careta i el cantautor i productor Henrio s’uneixen en el tercer treball discogràfic de la col·lecció del Càntut. Cançons de tradició oral. Sota el nom "Udolç", recuperen algunes de les cançons més tendres de la criança que han passat de generació en generació.

 

Alba Careta, veu, trompeta i sintetitzador analògic

Henrio, veu, guitarres i carilló

Santi Careta, guitarres, veu i carilló

_edited.jpg

GUILLEM ROMA

29 d'agost 2024

19:00h

Ens presenta les cançons del seu últim disc "Postureo real", una proposta que navega entre les contradiccions de la vida moderna i representa un manifest per sobreviure al món actual. Guillem Roma té la capacitat de convertir el que és quotidià en extraordinari, unint en un mateix concepte i de manera orgànica, l’elegància, la reflexió, la festa i la celebració.

 

Guillem Roma: Guitarra espanyola, guitarra elèctrica i veu

Guillem Plana: Guitarra elèctrica i veus

Marta Roma: Violoncel, percussions i veus

Didak Fernández: Bateria i percussions

Anthony Da Cruz: Baix i sinte

 

Bernat Oliveras: Tècnic de sò

Àngel Guilanyà: Tècnic de llums

_edited.jpg

CAROLA ORTIZ

30 d'agost 2024

19:00h

Presenta l'espectacle "Tranquila. Celeste canta Chavela", un cant de llibertat, d'amor i de vida, una festa pels difunts, una celebració de la vida i de la mort d'una figura cabdal dins del món de la música popular, la cantant mexicana Chavela Vargas, un gran personatge, autèntica pionera de l'univers LGTBI. Celeste Alías hi posa la cara, la veu i el nom en aquesta celebració, explorant noves sonoritats.

 

Carola Ortiz: veu, clarinet, harmònium, bendir, pandero cuadrado de Peñaparda, pandero cuadrat català,
pandereta, castanyoles i cànter.
Alex Guitart: saz, llaüt turc, caixó, daf i tombak.

_edited.jpg

LLUÍS GAVALDÀ I JOAN-PAU CHAVES

30 d'agost 2024

El duet repassa en format acústic les cançons més estimades del seu cançoner de manera original i sorprenent. Seguint un fil argumental al voltant de com es crea una peça musical, entrellacen els temes més celebrats d’Els Pets amb les cançons que van inspirar-les, creant un diàleg fascinant que ens ajuda a entendre la mecànica de la composició i els seus secrets.

 

MAIO - 2021 (c) Walter Capdevila.jpg

MAI0

31 d'agost 2024

19:00h

Publica el seu primer disc, "Tot Dorm" (Coopula, 2019) amb el guitarrista Miquel Joan l’any 2019, aquest primer treball obre una manera de compondre a duet i es centra en buscar en la poesia una font d’interpretació i creació musical. Amb la publicació d'aquest àlbum, Neus Borrell porta a terme un primer projecte musical que incloïa des de cants tradicionals fins a poemes musicats d'Anna Dodas, Jacint Verdaguer i Perejaume

Maio Serrasolsas Moreno, veu i guitarra.

_edited.jpg

JUDIT NEDDERMANN

31 d'agost 2024

"LAR", la nova proposta de Judit Neddermann, és casa seva i a la vegada casa nostra. Fa olor de llar, cruix, té humitats i la llum s’escola per cada racó. La seva veu ens acompanya sense impostures, de manera natural sent la peça essencial amb la qual està construïda la producció musical d’Arnau i Pau Figueras. És un treball que beu del folklore ibèric i la música brasilera, estils que sempre han format part de la trajectòria de l'artista.

 

Judit Neddermann: veu i guitarra.
Nerea Pozo: cors.

Nacho Melús: cors.

Data Posid24.png
PF24-logo.png
bottom of page