pinzellada1_2.jpg
PF-logo.png
PF2022-dates.png
cartell _CAAMAÑO&AMEIXEIRAS.jpg

CAAMAÑO & AMEIXEIRAS

1 de setembre 2022

19:00h

El duet de ball folk Caamaño & Ameixeiras presenta el seu primer disc Aire! en directe.

 

Les seves cançons són un crit exaltat, entusiasmat, d'explosió i catarsi col·lectiva. Una invitació a ballar i cantar. Una celebració del que és sensorial. A través d'una amalgama de composicions pròpies i cures arranjaments, Caamaño&Ameixeiras ofereixen una aproximació a diferents músiques i balls populars, tenint sempre Galícia com a punt d'origen i retorn, com a batec constant, i posant en evidència la germanor entre tradicions. Així, el repertori d'Aire! recorre llocs distants geogràficament, des dels confins d'Europa fins a l'altra banda de l'Atlàntic, però propers en essència.

cartell ROGER MAS 6 totes les flors Foto Marc Trilla_ok.jpg

ROGER MAS

1 de setembre 2022

21:30h

Roger Mas reinterpretarà les cançons emblemàtiques i conegudes de la seva discografia així com d’altres poetes i autors per compartir amb els assistents històries d’amor i de guerra, de passat, present i futur; d’anhels i enyorances, de fets reals i d’imaginaris...

 

Concert de cançó inspirat en tres pilars: les músiques modernes, la tradició pròpia i les diverses músiques ancestrals del món, amb lletres que mesclen la llengua del carrer, la literària i els parlars que es perden, i amb l’habitual espontaneïtat i peculiar atmosfera que crea l’artista amb la complicitat del públic.

_edited.jpg

GOLDEN EMBERS

1 de setembre 2022

20:30h

Andrea Cardenburg (veus, violí) i Ramon Rodríguez (veus, guitarres) lideren el grup mataroní GOLDEN EMBERS i acaben d'editar el seu primer EP "Origens".

La banda es considera una agrupació d’estil cantautor amb influències diverses com el folk, l’indie o el soft rock, cuidant molt el sentit conceptual de les seves cançons dins de l’àlbum.

cartell jjmr_2022_1_ok.jpg

JO JET & MARIA RIBOT

2 de setembre 2022

19:00h

Jo Jet i Maria Ribot presenten en aquest concert la seva trajectòria musical més rellevant, i inclouen en el repertori les cançons més noves que marquen l’inici de la seva nova etapa. Aquest format de directe és un petit tast de la nova sonoritat que incorporen a la seva música de la mà del Sr Chen, repassant també totes les cançons que més han sonat en els últims anys.

 

Amb dues veus, guitarra i la bateria de Josep Cordobés, Jo Jet i Maria Ribot presenten un concert emotiu i trencador que serveix d’introducció al que serà el seu proper disc, sense deixar de fer èmfasi en l’etapa de “sant llorenç” que ara deixen enrere.

cartell Marina_2_ok.jpg

MARINA ROSSELL

2 de setembre 2022

21:30h

Marina Rossell presenta el seu nou disc 300 crits, en directe. Segueix la seva ruta natural, avançant en la recerca de les cançons de la resistència. Quines cançons crea França després de l’ocupació? I es troba amb “Sous le ciel de Paris”, “Avec le temps” de Léo Ferré, “J’attendrai”, “Je ne regrette rien”, d’Edith Piaf... Cançons que neixen de la necessitat de sobreviure als temps maleïts, cançons que sempre ens commouen, i que han acompanyat generacions.


Però la Marina no abandona mai la seva part més personal, més íntima: la creativa.
També hi trobem temes casi confessionals com “Guardo el dubte” o “Morir d’un llamp”. O la cançó que dona títol a aquest treball, “300 crits”, que assenyala els crits nascuts de totes les emocions humanes: crits de goig, de desesper, crits interminables que, a vegades, travessen la naturalesa.

_edited.jpg

DIODE

2 de setembre 2022

20:30h

Pau Mainé (guitarra i efectes) i Joan Torrentó (violí), duet de El Masnou i Arenys de Mar, respectivament, presentaran "Ethymos", el seu primer disc. Un concert de cançons tradicionals catalanes amb arranjaments influenciats per peces clàssiques i jazz.

cartell niña mujer-mariajett_ok.jpg

MAGALÍ SARE

3 de setembre 2022

19:00h

Magalí Sare presenta en directe Esponja, el seu segon disc en solitari.

La temàtica de les cançons d'aquest nou treball gira al voltant de la configuració de la pròpia personalitat posant l'èmfasi en les etapes de la vida que més van definint el nostre caràcter, la infantesa i l'adolescència, èpoques tendres, convulses i plenes de canvis. És un disc ple de confessions i ple de sentit de l'humor i la principal inspiració han estat les dones de la seva família: la mare, la germana, la neboda i també ella mateixa. Al disc també hi ha una versió d'una cançó del seu germà, una col·laboració amb Salvador Sobral i també amb el grup Las Migas.

cartell MIQUELGIL Foto Eva Balcells_ok.jpg

MIQUEL GIL

3 de setembre 2022

21:30h

Miquel Gil presenta 20 anys d’Orgànic es un espectacle dissenyat per a la celebració d’un treball que ha deixat empremta i ha esdevingut referencial per a les noves generacions.

El disc Orgànic (2001) es va convertir, des del mateix moment que va veure la llum, en ineludible valor del nostre canon musical contemporani. Músiques elaborades a còpia de desconstruir l'arquitectura interna de la tradició valenciana. I és que, en aquest espectacle, Miquel, no sols celebra els 20 anys d’edició del disc Orgànic, també fa un repàs per les cançons més celebrades del seu repertori en solitari.

El directe recrea la sonoritat original i compta amb alguns dels músics que van formar part de la primera banda, reunits expressament per a aquest projecte singular.

mamacalypso.jpg

MAMA CALYPSO I ELS XAVALS TROPICALS

3 de setembre 2022

20:30h

Banda formada per membres de Mataró, Sant Cebrià de Vallalta i Cabrera de Mar liderada per la veu de la compositora, dramaturga i pallassa Maria Solà. Els músics, amb gran experiència en diferents bandes, espectacles de circ i cabaret, ens presentaran un concert que promet convertir-se en un show musical.