top of page
pinzellada2-01.png
PF23-logo.png
PF23-dates.png
pinzellada2-01.png
PF23-logo.png
PF23-dates.png

SEGONA EDICIÓ DE LA CRIDA A ARTISTES DEL MARESME PER ACTUAR AL POSIDÒNIA FEST

 

Amb l'ànim de fomentar i promoure el talent local, el POSIDÒNIA FEST convida als artistes residents al Maresme a presentar les seves propostes musicals.

 

De totes les propostes rebudes, se'n triaran 3 que tindran l’oportunitat de realitzar una actuació remunerada, de petit format, de 45 minuts de durada, dins el Posidònia Fest que es celebrarà al Port de Mataró els dies 31 d'agost, 1, 2 de setembre de 2023.

QUI POT ACCEDIR-HI?

- Solistes o grups amb una majoria de membres residents al Maresme, que no tinguin més d’un àlbum publicat, o bé més de 10 cançons publicades en altres formats tipus single/EP.

 

- No poden accedir-hi els solistes o grups que facin tributs o versions d'altres artistes.

CONDICIONS

- Les propostes escollides per actuar al Posidònia Fest rebran una compensació econòmica de 200€ + IVA per membre del grup amb un màxim de 800€ + IVA per grup. En el cas dels solistes, la compensació per la seva actuació serà de 250€ + IVA, prèvia presentació de la corresponent factura amb el concepte d’actuació musical al Posidònia Fest 2023.

 

- L'organització posarà a disposició dels músics un equip de so adequat i tècnics, però no backline. Els participants s'hauran d'adaptar a les condicions tècniques del rider i en cas de voler dur un tècnic propi aquest anirà al seu càrrec.

 

- Els músics participants cedeixen a l’organització el material presentat en aquesta crida per a usos promocionals relacionats amb la seva actuació al festival.

 

- Aquesta crida es fa possible gràcies a la col·laboració del Consell Comarcal del Maresme. Si el compromís i acords de col·laboració entre l’organització i el Consell Comarcal del Maresme canvien o s’anul·len, l’organització pot anul·lar immediatament aquesta crida.

 

- L’organització es reserva el dret de modificar les bases en qualsevol moment.

 

- La participació en aquesta crida suposa l’acceptació de les bases.

Contacte

INSCRIPCIONS

- La inscripció es farà exclusivament a través de la web www.posidoniafest.cat. La convocatòria s’obre el 31 de maig i acaba el 30 de juny de 2023.

 

- Els participants hauran d'omplir un formulari on se'ls demanarà el nom del projecte, el nom de cada integrant, l'any de naixement, el municipi de residència i l'instrument que interpreten. També caldrà adjuntar un enllaç Youtube amb un vídeo, preferiblement d'una actuació en directe recent. A més a més, caldrà introduir un enllaç WeTransfer amb cançons en mp3, fotografies recents i una biografia artística. No s'acceptaran enllaços a d'altres plataformes.

 

- Les propostes seran valorades per l’equip de programació del Posidònia Fest que tindrà en compte l’originalitat i la qualitat de les propostes musicals, així com el fet que siguin artistes emergents, que hi hagi presència femenina a l’escenari, que facin música en català i que aquesta respecti els valors de no discriminació, igualtat i inclusió social. També que segueixin la línia musical marcada per l’organització dins el propi festival. Les propostes guanyadores d'anteriors edicions no seran considerades per l'equip de programació..

 

- L’anunci de les propostes escollides es farà públic el 10 de juliol de 2023 a la mateixa web i mitjançant comunicat de premsa.

FORMULARI D'INSCRIPCIONS

Nom del projecte

Correu electrònic

Telèfon de contacte

Cal adjuntar a través d'un link de wetransfer:

* Cançons pròpies en mp3 o wav
* Una fotografia recent
* Un document amb:
          - nom de cada integrant
          - el seu any de naixement
          - el municipi de residència
          - l'instrument que interpreta.
* Biografía artística

* No s'acceptaran enllaços d'altres plataformes


* Un vídeo en directe o en format videoclip

Les propostes que no incloguin tota la informació sol·licitada seran considerats inadmeses.

Gràcies per completar el formulari.
 

bottom of page