top of page
Onada tallada_H.png

TERCERA EDICIÓ DE LA CRIDA A ARTISTES DEL MARESME PER ACTUAR AL POSIDÒNIA FEST

 

Amb l'ànim de fomentar i promoure el talent local, el POSIDÒNIA FEST convida als artistes residents al Maresme a presentar les seves propostes musicals.

 

De totes les propostes rebudes, se'n triaran 3 que tindran l’oportunitat de realitzar una actuació remunerada, de petit format, de 45 minuts de durada, dins el Posidònia Fest que es celebrarà a la Plaça Santa María i Port de Mataró els dies 29, 30 i 31 d'agost de 2024.

QUI POT ACCEDIR-HI?

- Solistes o grups amb una majoria de membres residents al Maresme, que no tinguin més d’un àlbum publicat, o bé més de 12 cançons publicades en altres formats tipus single/EP.

CONDICIONS

- Les propostes escollides per actuar al Posidònia Fest rebran una compensació econòmica de 200€ + IVA per membre del grup amb un màxim de 800€ + IVA per grup. En el cas dels solistes, la compensació per la seva actuació serà de 250€ + IVA, prèvia presentació de la corresponent factura amb el concepte d’actuació musical al Posidònia Fest 2024.

 

- L'organització posarà a disposició dels músics un equip de so adequat i tècnics, però no backline. Els participants s'hauran d'adaptar a les condicions tècniques del rider i en cas de voler dur un tècnic propi aquest anirà al seu càrrec.

 

- Els músics participants cedeixen a l’organització el material presentat en aquesta crida per a usos promocionals relacionats amb la seva actuació al festival.

  

- L’organització es reserva el dret de modificar o anul·lar les bases en qualsevol moment.

 

- L’organització es reserva el dret d’anul·lar la crida en qualsevol moment.

 

- La participació en aquesta crida suposa l’acceptació de les bases.

Contacte

INSCRIPCIONS

- La inscripció es farà exclusivament a través de la web www.posidoniafest.cat. La convocatòria s’obre el 22 de maig i acaba el 23 de juny de 2024.

 

- Els participants hauran d'omplir un formulari on se'ls demanarà el nom del projecte, el nom de cada integrant, l'any de naixement, el municipi de residència i l'instrument que interpreten. També caldrà adjuntar un enllaç Youtube amb un vídeo, preferiblement d'una actuació en directe recent. A més a més, caldrà introduir un enllaç WeTransfer amb cançons en mp3, fotografies recents i una biografia artística. No s'acceptaran enllaços a d'altres plataformes.

 

- Les propostes seran valorades per l’equip de programació del Posidònia Fest que tindrà en compte l’originalitat i la qualitat de les propostes musicals, així com el fet que siguin artistes emergents, que hi hagi presència femenina a l’escenari, que facin música en català i que aquesta respecti els valors de no discriminació, igualtat i inclusió social. També que segueixin la línia musical marcada per l’organització dins el propi festival.

 

- L’anunci de les propostes escollides es farà públic entre l’1 i el 5 de juliol de 2024 a les xarxes socials i web del Posidònia Fest i mitjançant comunicat de premsa.

FORMULARI D'INSCRIPCIONS

Nom del projecte

Correu electrònic

Telèfon de contacte

Cal adjuntar a través d'un link de wetransfer:

* Cançons pròpies en mp3 o wav
* Una fotografia recent
* Un document amb:
          - nom de cada integrant
          - el seu any de naixement
          - el municipi de residència
          - l'instrument que interpreta.
* Biografía artística

* No s'acceptaran enllaços d'altres plataformes


* Un vídeo en directe o en format videoclip

Les propostes que no incloguin tota la informació sol·licitada seran considerats inadmeses.

Gràcies per completar el formulari.
 

Data Posid24.png
PF24-logo.png
bottom of page