top of page
Onada tallada_H.png

PER QUÈ POSIDÒNIA FEST?

A Mataró trobem una de les praderies de posidònia més importants pel que fa a extensió, ocupant un espai d'aproximadament 700 hectàrees. En aquesta praderia hi viuen una vintena d'espècies de peixos i una gran quantitat d’organismes que aprofiten la protecció que els ofereix la posidònia per posar reproduïr-se. A més, la posidònia actua com a filtre biològic immobilitzant substàncies tòxiques i deixant-les fora de circulació.

Actualment, tant l’Ajuntament de Mataró com el Port de Mataró, en col·laboració amb altres institucions, entitats i empreses, duen a terme iniciatives que tenen com a objectiu la protecció i divulgació d’aquest ecosistema.

UBICACIÓ CONCERT ALBA CARETA I HENRIO

Nau Gaudí

 

Projectada per Antoni Gaudí l'any 1878 i declarada bé cultural d'interès nacional, es va construir per servir com a nau de blanqueig de la fàbrica de fil de la ciutat. Actualment, és la seu del Consorci Museu Art Contemporani de Mataró, format per l'Ajuntament de Mataró i la Fundació Carmen i Lluís Bassat.

UBICACIÓ CONCERT GUILLEM ROMA

Plaça Santa Maria

 

Situada al nucli antic de Mataró i envoltada de carrers per als vianants i altres places, hi trobem la Basílica de Santa Maria, un temple declarat bé d'interès cultural i patrimoni històric.

PORT DE MATARÓ

Port de Mataró

 

Situat a 30 minuts de Barcelona i a 20 minuts del Vallès disposa de més de 600 places d'aparcament. El recinte és molt a prop de l'estació de Rodalies, també del Tecnocampus i a 400 metres del centre. Un port de referència a una ubicació immillorable.

MAPA OK-01.jpg

Contacte

CONTACTE

Nom 

Correu electrònic

Cognom

Telèfon de contacte


Missatge

Gràcies per completar el formulari.
 

Data Posid24.png
PF24-logo.png
bottom of page